Tuulilasien vaihto ja korjaus - Auto-Muovi, Helsinki Vantaa Espoo
Osoite
Hankasuontie 7, 00390 Helsinki

Tuulilasien vaihto ja korjaus

Tuulilasit korjaa ja vaihtaa Automuovi Oy Helsingin Malminkartanossa

 

Kiveniskut tuulilasissa kannattaa korjata välittömästi ennen kuin auton korin jännitys tai lämmön vaihtelut rikkovat lasin. Jos iskeymä on alle 15 mm halkaisijaltaan, se kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti, jotta tuulilasiin ei tulisi halkeamaa. Jos syntyy halkeama, tuulilasi on vaihdettava. Kiveniskemän korjaaminen on aina edullisempi vaihtoehto kuin lasin vaihtaminen. Kiveniskemä tulee suojata mahdollisimman pian läpinäkyvällä teipillä likaantumisen estämiseksi.

Meiltä saat kaikkiin ajoneuvoihin, myös USA autoihin sopivat lasit ja asennuksen palveluineen nopeasti.

  • Käytämme tunnettujen lasinvalmistajien tuotteita.
  • Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä tarkastaja ja korjauspiste. (tuulilasivakuutus)
  • Autojen tuuli-, sivu- ja takalasien myynti ja asennus, myös USA-autot
  • Tuulilasin vaihto on ammattilaisten työtä.

Tuulilasi on turvallisuusasia. Nykyaikaistenautojen korirakenteessa lasit on suunniteltu toimimaan kantavina osina. Huonosti liimattu tai haljennut lasi ei kestä rasitusta yhtä paljon kuin hyvin liimattu ehjä lasi, mikä heikentää auton koria. Tuulilasin vaihdon kesto riippuu lasiliiman kuivumisajasta. Liimauksen onnistuminen on tärkeää lasin lujuuden kannalta, sillä huonosti liimattu lasi vaikuttaa auton turvatyynyjen toimintaan ja auton korin lujuuteen. Huono liimaus saattaa aiheuttaa myös vesivuotoja. Liiman tulee antaa kuivua kunnolla. Ajoneuvoa saa siirtää vasta sillon, kun liima on kovettunut riittävästi.

Liikenneturvallisuus vaatii, että autossa on aina virheetön tuulilasi.

Yhteystiedot

Hankasuontie 7
00390 Helsinki

020 712 0500

info@automuovikem.fi

Tarjouspyyntö / kysely

Yhteydenottolomakkeen käyttäminen vaatii sivuston evästeiden hyväksymisen! Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com