Muovikorjaus ja lasikuitukorjaukset - Auto-Muovi, Helsinki Vantaa Espoo
Osoite
Hankasuontie 7, 00390 Helsinki

Muovikorjaus ja lasikuitukorjaukset

Muovikorjaukset ammattitaidolla

Auto-Muovi palvelee muovikorjauksissa autoilijoita, yrityksiä ja kotitalouksia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tyypillisiä työkohteitamme ovat autojen, asuntovaunujen, asuntoautojen, moottoripyörien, moottorikelkkojen ja mönkijöiden puskurit, maskit, katteet, kojelaudat, verhoilut ja lyhtyjen kiinnikkeet.

Raskaan kaluston puolella tulevat kysymykseen erikoisosaamista vaativat hiilikuitu- ja lujitemuovikorjaukset.

Muovikorjausten lisäksi korjaamme myös peltivauriot

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Hoidamme kaiken muun, mutta asiakkaan pitää tehdä itse vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöönsä. Asiakkaalle jää maksettavaksi vain omavastuu.

Muoviosien korjaus on yleisesti hyväksytty korjausmenetelmä autojen kolarikorjauksessa. Esimerkiksi auton puskuri voidaan useinkin korjata lähes uudenveroiseksi, jopa niin, ettei vauriosta näy päällepäin jälkeäkään. Korjaus ei useinkaan kestä useita päiviä, yleisemmin auto on meillä 2 päivää, maali saa kuivua rauhassa, jolloin ei tule valumia ja tulee kestävä.

Voit tulla pyytämään kustannusarvion paikan päälle arkisin kello 9-12 ja 13-17 välisenä aikana tai lähettää korjattavasta kohteesta hyvät valokuvat sähköpostiimme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hintaan vaikuttaa vaurion laajuus, syvyys sekä auton väri. Lisäksi korjattavan sijainti, joudutaanko poistamaan rekisterikilpi, valot, kuinka paljon irrottamaan tai suojaamaan muita alueita.

Rahoitus järjestyy

Käytössämme on myös Innovoice - rahoitus. Saat päätöksen ennakkoon tai suoraan tiskiltämme.

Henkilöautojen lisäksi muovikorjauskohteitamme ovat kuorma-autot, linja-autot, matkailuautot, matkailuvaunut, moottorikelkat, moottoripyörät ja pakettiautot.

Yhteystiedot

Hankasuontie 7
00390 Helsinki

020 712 0500

info@automuovikem.fi

Tarjouspyyntö / kysely

Yhteydenottolomakkeen käyttäminen vaatii sivuston evästeiden hyväksymisen! Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com